Замислите летњу школу!

Пише: Сања Милић

Следећи корак на путу развоја идеје о новој школи, био је у правцу презентовања ШКОГРАДА на београдској Kонвенцији групног финансирања (Belgrade Crowdfunding Convention – BCC) у трајању од 3 минута. Најављивањем предстојеце crowdfunding кампање намерили смо да освојимо нову подршку и успоставимо сарадњу са институцијама и организацијама из региона.

Читава идеја требало је да речју и сликом буде јасна и ефектна и онима који се са њом први пут сусрећу. На сву нашу срећу, групи се придружио Давид, који се бави филмом, и који хоће, може, а има и коме да помогне. С тим сазнањем свима је било много лакше. Поделили смо се у две групе. И док је једна “паковала” видео материјал на унапред припремљен текст (који је Ања позлатила), друга група се бавила промишљањем Летње школе на Лединама, 20 – 27. јуна 2017. Циљ ове Летње школе био би да се повежемо, изградимо тим а онда и да освестимо саму идеју школе, њених елемената, задатака, активности… како би сви који се тиме баве могли да доживе и изнесу Нову школу.

Рок за слање материјала за BCC био је до поноћи! Било је напето, радно, узбудљиво. У свакој глави је могло да се чује зујање, а простор је постао школабораторија!
А онда, кад је све било готово имали смо интерну презентацију онога што смо направили!

Било је феноменално! Ањин глас, дикција, прича коју прате фотографије и дају јој интензитет, видео…
И све то у 3 минута!
Следеће окупљање – следеће седмице.

2019-01-16T16:47:30+00:005. 6. 2017.|